Walky-Dog fiets

€ 54,95 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Fietshouder. Veilig je handen vrij met het fietsen. Je hond is stevig aan het frame bevestigd. Let op de hond mag alleen naast de fiets ( rechts ) in een tuigje.

Wat is er nu leuker dan heerlijk fietsen met uw hond. Met de Walky Dog wordt het nog leuker en veiliger! Wanneer u onderweg even wilt wandelen haalt u de Walky Dog gemakkelijk van uw fiets. Met de los verkrijgbare adapter kunt u de Walky Dog gemakkelijk overzetten op een andere fiets.

Eenvoudige montage binnen 5 minuten. Het koppelstuk hoeft u slechts eenmaal aan uw fiets te bevestigen.

Doordat de Walky Dog onder het fietszadel wordt bevestigd, blijft de fietser goed in balans; zelfs wanneer de hond plotseling een flinke ruk aan de riem geeft. De fietser heeft beide handen vrij bij gebruik van de Walky Dog.

De Walky Dog kan voor alle soorten fietsen gebruikt worden; ook voor mountainbikes. De Walky Dog kan snel en gemakkelijk van de fiets afgehaald worden door de buisvormige stang los te klikken. Kan zowel op straat als op oneven terrein, als bijvoorbeeld in het bos, gebruikt worden. De sterkte van de veer kan ingesteld worden op de grootte van de hond. Aantal benodigde veren: voor kleine honden 1 veer, voor middelgrote honden 2 veren , voor grote honden 3 veren. 11,8 x 42,8 x4,6cm, verzendgewicht: 2kg.