Introductietraining Natuurlijk Leiderschap

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 24,50 (inclusief btw)

Wat is de beste aanpak?

Hoe kun jij je puppy goed begeleiden of je hond beter laten luisteren? Dat zijn twee vragen waar veel hondenliefhebbers antwoord op zoeken. Er zijn vele ideeën over hoe je dat kunt bereiken. Wat zijn de voor- en nadelen van een bepaalde aanpak? Hoe zit het met bestraffen en belonen? We bespreken verschillende manieren zodat je, na deze training, bewust kunt kiezen voor een aanpak die bij jou past.

Natuurlijk Leiderschap

Tijdens deze gezellige en leerzame training maak je kennis met de methode van Groene Wolf. Je krijgt uitleg over het natuurlijk gedrag van je hond wat ten grondslag ligt aan de filosofie van Groene Wolf. En je leert de beginselen van Natuurlijk leiderschap. Je krijgt een goed beeld hoe je hond goed gedrag gaat vertonen als jij je leert gedragen als een goed Natuurlijk leider.

Je leert veel over honden en hun natuurlijk gedrag waarmee je direct thuis aan de gang kunt gaan. Maar juist ook wat je daar in onze mensenwereld mee kunt doen. Je leert dat het luisteren van je hond gekoppeld is aan jouw leiderschap. Zo luistert je hond slecht bij een gebrek aan leiderschap, maar zo luistert je hond dus ook goed bij goed leiderschap! En wat is dan goed leiderschap…

De 5 Pijlers van Groene Wolf

Er zijn 5 vlakken waarop leiderschap getoond kan worden. Deze 5 vormen de basis van jouw Natuurlijk leiderschap. Zo leer je als een goed leider reageren als je hond aandacht vraagt of als hij achter een fietser aan wil gaan. Maar nog veel meer onderwerpen zullen besproken worden. Het is een praktische training die je meteen in de praktijk kunt brengen met je hond; je zult verbaasd staan over de resultaten die je samen met je hond kunt behalen.

Aanleren en afleren

Groene Wolf kiest voor een diervriendelijke benadering zowel bij aanleren als afleren. Want je hond is slim! Je hond kan namelijk zijn/haar gedrag heel goed aan de consequentie koppelen; zowel positief als negatief. Van nature zal je hond kiezen voor dingen die een positief resultaat opleveren; je hond zal dus zelf kiezen om te gaan luisteren. Daarnaast leer jij je hond zelfbeheersing; een essentieel onderdeel in het luisteren van je hond waar nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed. Wil je leren hoe je deze praktische kennis kunt toepassen, meld je dan aan voor deze training.

Wij adviseren je de site van Groene Wolf goed door te lezen of de manier van trainen bij jouw aansluit. Wil je op een natuurlijke manier aan de slag met je hond en daar zelf meer over leren dan zijn diverse trainingen die je kunt volgen.

groenewolflogo.jpg

Kijk voor meer informatie bij Groene Wolf.

© 2012 - 2021 HondenGoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel