Workshop Hondentaal - Deel2

€ 82,00 (inclusief 21% BTW)

Hoe honden communiceren

Je leert hondentaal. Je leert verschillende signalen herkennen en begrijpen. Je leert ook dat het totaal aan signalen in de situatie de hondentaal bepalen. Een kwispelende staart is niet altijd vrolijkheid; het kan vrolijkheid zijn, maar ook spanning, zelfs een voorbode van een aanval. Je leert hoe leuk het is als je hondentaal beter begrijpt.

Hoe jij communiceert met honden

Hondentaal is subtiel en snel. Als mens kun je makkelijk signalen missen. Of als je ze wel ziet, verkeerd interpreteren. Je leert goed kijken en luisteren naar je hond. Daardoor kun je goed reageren op wat er gebeurt. Dus een praktische training die je meer handvaten geeft om een goed leider te zijn voor je hond. Maar vooral een training die je veel plezier geeft omdat door je groeiende kennis van hondentaal het contact met je hond groeit!

Videoanalyse

We bespreken de theorie van hondentaal maar bekijken ook de praktijk. Tijdens het spel van honden onderling maken we video-opnamen. Maar we bekijken ook hoe jij met je hond communiceert. Later op de dag bekijken en bespreken we deze beelden van het hondenspel en van jou en je hond. Deze persoonlijke aanpak is zeer leuk en leerzaam!

Ontspanning tussendoor

Tijdens de lunchpauze is er gelegenheid om een heerlijke boswandeling te maken met je hond. Groene Wolf ligt in Drenthe in de prachtige bossen van Boswachterij Schoonloo. In elk jaargetij een genot om te wandelen.

Kijk ook voor mooie sfeerfoto`s op de site van onze cursist Ton van de Acker - Dog Training 2.

Workshop Hondentaal - Deel 1, 2 en 3

Er valt heel veel over hondentaal te leren. Daarom is er naast Deel 1 ook Deel 2 en Deel 3 ontwikkeld waarin we steeds een stap verder gaan in het begrijpen van hondentaal en de communicatie met onze hond. Na het volgen van Deel 1 kun jij je direct opgeven voor Deel 2 en 3 als je daar interesse in hebt; de data zullen in overleg met de cursisten gepland worden.

 Locatie

 Schoonloo

 Dag

 Zondag

 Tijd

 10:00 – 17:00 uur

 Voorkennis

 Introductietraining of groepstraining (cursist of oud-cursisten)

 Onderwerp

 Workshop met videoanalyse van je eigen hond

 Docent

 Marike Grimberg

 Met of zonder hond

 Met hond

 Inclusief

 Koffie, thee, lunch en afsluitingsdrankje

Wij adviseren je de site van Groene Wolf goed door te lezen of de manier van trainen bij jouw aansluit. Wil je op een natuurlijke manier aan de slag met je hond en daar zelf meer over leren dan zijn diverse trainingen die je kunt volgen.

groenewolflogo.jpg