Vorige Artikel 1 van 19 Volgende

Ziwipeak Deer Shank Full - Bot van hert onderbeen

€ 14,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

De Deer Shank Full is het hele "onderbeen" van het hert. Herten welke zijn opgegroeid op de uitgestrekte gras weilanden van Nieuw Zeeland. Het herten bot is rijk aan voedingsstoffen en merg en gewikkeld in een stuk runder slokdarm. Langzaam gedroogd en gerookt zodat de nutritionele waarde gewaarborgd is.

Bereid van beenderen van herten, welke opgegroeid zijn zonder gebruik van antibiotica, hormonen etc. en van dieren welke het kenmerk geschikt voor humane consumptie hebben.

Dit hertenbot is geschikt voor honden met een zachte tot middelsterke kaakdruk. Dan komen er met het kouwen kleine brokjes vanaf en dat kan geen kwaad. Bij een kauwartikel blijft altijd het risico van het doorslikken van (te) grote stukken, daarom adviseren wij u bij uw hond te blijven zolang u uw hond een kauwbot geeft. Dit  hertenbot is niet geschikt voor honden met een harde kaakdruk, dan knaagt uw hond er niet op maar zal uw hond de bot kapot drukken. Dit kan scherpe en grote stukken opleveren die gevaarlijk kunnen zijn. Dit in tegenstelling tot een hond die er lekker aan knabbelt. Dan zal uw hond er heel lang plezier aan beleven en zal het bot lang meegaan en nog steeds interessant blijven omdat het een echt bot is met veel geur en smaak.

Zorg dat je altijd toezicht houdt op het eten van botten. En dat er voldoende VERS water voor je hond staat om na afloop te drinken.