APPLAWS Blikje Kippenborstfillet

€ 3,45 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Net als het Applaws droogvoer worden bij de bereiding van het natvoer dezelfde regels gehanteerd. Puur natuur, vlees is vlees en vis is vis niet iets wat voor vlees en vis door kan gaan. Kippenvlees is geen kippenmeel  maar kippenborst filet. Met maar 1% rijst. Ook voor alle cans/blikjes geldt:

Bereid van 100% natuurlijk ingrediënten, zonder geur, kleur en smaakstoffen en zonder chemische anti-oxidanten.

De blikjes voor de hond kunnen als bijvoeding soms belangrijk zijn om afwisseling in de voeding te brengen. Ze vinden het uiteraard ook gewoon heerlijk!

Als natte voeding wordt gegeven naast een "harde" brok is het van belang dat de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten gelijk is aan de ingredënten van de "harde" brok. Door de bereiding met natuurlijke ingrediënten kan "natte" voeding van Applaws overal bij gegeven worden. Nat voeding is verkrijgbaar in 11 ingredienten variëteiten. De blikjes hebben een vriendelijk formaat (156 gr.) zodat per voeding 1 of meerdere blikjes kunnen worden geserveerd en er geen restanten te hoeven worden bewaard. Er is niets zo gevaarlijk dan kliekjes vlees die op een warme dag niet worden opgegeten maar blijven staan voor een later tijdstip.

Let er op dat er altijd voldoende vers drinkwater voor uw geliefde hond beschikbaar is.

Samenstelling / Ingrediënten: Kippenborst filet 75%, kippenbouillon 24%, rijst 1%. Toevoegingsmiddelen: geen. Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 13%, Ruwe celstof 1,0%, Ruw vet 0,3%, Ruwe As 2,0%, Vocht 82%