Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

ORIJEN Vriesdroog snacks - Wild Boar, Lamb, Duck en Tundra 92gr

€ 14,45 (inclusief 21% BTW)

ORIJENE Freeze-Dried treats 100gr. Dit zijn gevriesdroogde snoepjes van hoge kwaliteit vlees, alle vitaminen zijn optimaal bewaard door het bereidingsproces. 

De gezondste snacks op aarde?

Wat is vriesdrogen nu eigenlijk:

VRIESDROGEN WORDT ALLANG BESCHOUWD ALS DE GOUDEN STANDAARD VOOR HET BEWAREN VAN VOEDSEL EN ONZE FREEZE DRIED KEUKENS ZIJN DE MEEST GEAVANCEERDE IN HUN SOORT IN HEEL CANADA.

Biologically Appropriatetm Orijen Whole Prey - Freeze dried - foods worden bereid zonder verhitting en behouden daardoor alle natuurlijke voedingsstoffen zoals aanwezig in onze authentieke ingrediënten.

De bereiding start door de ingrediënten kortstondig bij lage temperatuur te bevriezen zodat alle voedingstoffen worden "opgesloten". Vervolgens wordt bij extreem lage temperaturen (-50C) in speciale drukkamers in het 18 uur durende vriesdroog proces het bevroren water onder hogedruk als damp (H2O) uit de ingredienten verwijderd. Wat betekend dat het enige wat de grondstoffen verlaat H2O is en alle belangrijke voedingsstoffen behouden blijven, EXACT ZOALS HET ZOU MOETEN ZIJN!

ORIJEN WHOLE PREY FREEZE DRIED past volledig in het BAFRINO mandaat BA - Biologically Appropriated FRI - Fresh Regional Ingrediënts en NO - Never Outsourced.

Dit alles betekend dat in ORIJEN's freeze dried foods and treats ALLE van oorsprong in de ingredienten aanwezige voedingsstoffen blijven behouden, wat zorgt voor een smaakbelevenis waarvan u versteld zult staan!

MOEDER NATUUR HEEFT HAAR GOEDKEURING REEDS GEGEVEN, LEES ONZE INGREDIENTEN EN U ZULT UW GOEDKEURING OOK KUNNEN GEVEN!

Soorten:

 • Wild Boar
 • Tundra
 • Alberta Lamb

WILD BOAR - wild zwijn

alt

Biologically AppropriateTM Freeze Dried Treats zijn rijk aan smaak en voedingsstoffen, onze Alberta wilde zwijnen groeien op op lokale "woodland farms", waar ze kunnen grazen naar knollen en scheuten. De wildzwijn ingrediënten worden dagelijks VERS geleverd en verwerkt in onze Freeze Dried keukens en zijn vrij van conserveringsmiddelen en antibiotica.

Samenstelling / Ingrediënten:

Lever van wild zwijn, gefileerd wild zwijn.

Analytische bestanddelen:

Ruw Eiwit40%
Ruw Vet50%
Ruwe Celstof1%
Vocht2%

Verkrijgbaar in verpakkingen van circa 45 en circa 80 treats (snoepjes) U zult het zien uw hond is er gek op, en beleefd een absolute smaaksensatie!

Calorie bijdrage: Orijen Whole Prey - Freeze Dried -  hondensnoepjes bevatten minder dan 7 calorieën per snoepje

TUNDRA - eland/hert/kwartel/forel

alt

 

Biologically AppropriateTM Freeze Dried Treats zijn unieke en zeer smaakvolle snacks bereid van op de boerderij gefokte en grootgebrachte eland en hert, scharrel kwartel en forel ingrediënten, VERS aangeleverd bij onze Freeze Dried keukens door mensen die we kennen en vertrouwen.

Samenstelling / Ingrediënten:

Gefileerd hert, eland lever, gefileerde eland, herten lever, gefileerde kwartel en verse forel.

Analytische bestanddelen:

Ruw Eiwit65%
Ruw Vet25%
Ruwe Celstof1%
Vocht2%

Verkrijgbaar in verpakkingen van circa 55 en circa 100 treats (snoepjes) U zult het zien uw hond is er gek op, en beleefd een absolute smaaksensatie!

Calorie bijdrage: Orijen Whole Prey - Freeze Dried -  hondensnoepjes bevatten minder dan 7 calorieën per snoepje

ALBERTA LAMB - lamsvlees

alt

Biologically AppropriateTM Freeze Dried Treats zijn rijk aan een zachte smaak van onze lams ingrediënten, van vrije uitloop lammeren gefokt en opgegroeid bij onze vertrouwde partners op prairie ranches in de omgeving van Alberta, dagelijksworden deze ingrediënten VERS en rijk aan hoogwaardige voedingsstoffen en vrij van conserveermiddelen geleverd en verwerkt in onze eigen Freeze Dried keukens.

Samenstelling / Ingrediënten:

Gefileerd lamsvlees, lams lever, lams pens.

Analytische bestanddelen:

Ruw Eiwit48%
Ruw Vet40%
Ruwe Celstof1%
Vocht2%

 

Verkrijgbaar in verpakkingen van circa 70 en circa 120 traets (snoepjes) U zult het zien uw hond is er gek op, en beleefd een absolute smaaksensatie!

 

Calorie bijdrage: Orijen Whole Prey - Freeze Dried -  hondensnoepjes bevatten minder dan 7 calorieën per snoepje

Voedingsaanbeveling & gebruik: Beloon uw geliefde hond met ORIJEN gevriesdroogde snoepjes wanneer u wilt. Breek ze in kleinere stukjes en gebruik ze als trainings/beloningssnoepjes. Zorg altijd dat vers en schoon drinkwater ter beschikking staat.

Probeer ook eens een van de andere 7 ingrediënt variaties, Orijen Whole Prey - Freeze Dried - Treats zijn verkrijgbaar in 8 opvallende ingrediënt variaties:

Formula matched treats:

 • Orijen Original Dog Treat
 • Orijen Tundra Dog Treat
 • Orijen Regional Red Dog Treat

Single-Source Treats:

 • Orijen Free Range Bison Dog Treat
 • Orijen Ranch Raised Lamb Dog Treat
 • Orijen Alberta Wild Boar Dog Treat
 • Orijen Free Range Bison Dog Treat
 • Orijen Brome Lake Duck Dog Treat

Voor andere soorten: stuur een mailtje voor levertijd