Avondtraining EHBO voor je hond (deel 2)

€ 23,50 (inclusief 21% BTW)

EHBO voor je hond

Deel 2, EHBO voor je hond, kun je volgen als je deel 1, Gezondheid bij je hond, hebt gevolgd.
In deze avondtraining krijg je dus het 2e deel uitgelegd wat je moet weten als hondenbezitter over de gezondheid van je hond! Er zijn meerdere redenen waarom je zelf voldoende kennis moet hebben op het gebied van gezondheid van je hond. Jij verzorgt je hond, je zorgt voor de veiligheid van je hond en je moet wellicht eens een EHBO handeling verrichten. Deze theorietraining geeft je waardevolle informatie waar je een hondenleven lang iets aan hebt.

Geen medische kennis noodzakelijk

Ondanks dat de training in samenwerking met dierenarts Daan Kranendonk is gemaakt, je een aantal EHBO-handelingen leert, is het geen medische training. Je leert juist wanneer jij je dierenarts moet inschakelen; dat moet je wel weten! En je leert je dierenarts een goede omschrijving geven van wat je hond mankeert want je hond kan dat zelf niet uitleggen.

EHBO voor je hond

We gaan we nog een stap verder (dan deel 1). Want wij zijn het eerste ter plekke als er iets gebeurt met je hond; soms ontkom je niet aan het doen van een aantal EHBO-handelingen. Welke kun je verantwoord uitvoeren en wat laat je aan je dierenarts over. Denk daarbij aan de Heimlichgreep bij honden en wondverzorging.

Locatie

 Schoonloo

 Dag

 Donderdag

 Tijd

 19:00 – 22:00 uur

 Voorkennis

 Training Gezondheid van je hond (deel 1)

 Onderwerp

 Theorietraining over EHBO voor je hond (deel 2)

 Docent

 Marike Grimberg

 Met of zonder hond

 Zonder hond

 Inclusief

 Koffie, thee en afsluitingsdrankje

Wij adviseren je de site van Groene Wolf goed door te lezen of de manier van trainen bij jouw aansluit. Wil je op een natuurlijke manier aan de slag met je hond en daar zelf meer over leren dan zijn diverse trainingen die je kunt volgen.

groenewolflogo.jpg