ROAM CHEWING BONE Ostrich Lower Leg Large - Bot van struisvogel uit Afrika

€ 34,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

De ROAM CHEWING BONE Ostrich Basin is een groot bot van de poot van de struisvogel en zeer sterk. Langzaam gedroogd en gerookt zodat de nutritionele waarde gewaarborgd is.

Bereid van beenderen van struisvogels uit Afrika, welke opgegroeid zijn zonder gebruik van antibiotica, hormonen etc. en van dieren welke het kenmerk geschikt voor humane consumptie hebben.

Dit struisvogelbot is geschikt voor honden met een hardere kaakdruk omdat de poot van een struisvogel zeer stevig is. Bij een kauwartikel blijft altijd het risico van het doorslikken van (te) grote stukken, daarom adviseren wij u bij uw hond te blijven zolang u uw hond een kauwbot geeft. Dit bot is niet geschikt voor honden met een harde kaakdruk, dan knaagt uw hond er niet op maar zal uw hond de bot kapot drukken. Dit kan grote stukken opleveren die gevaarlijk kunnen zijn. Dit in tegenstelling tot een hond die er lekker aan knabbelt. Dan zal uw hond er heel lang plezier aan beleven en zal het bot lang meegaan en nog steeds interessant blijven omdat het een echt bot is met veel geur en smaak.

Zorg dat je altijd toezicht houdt op het eten van botten. En dat er voldoende VERS water voor je hond staat om na afloop te drinken.