Donut M 15cm - natuurlijke kauwbotten van Farm Food Rawhide

€ 4,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

 

HondenGoed verkoopt onbehandelde botten, gezonde snacks en natuurlijk voer voor je hond. Schoon en veilig geproduceerd. Zonder chemische stoffen, geen geur- kleur en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

De botten van Farm Food Rawhide zijn veilige, zuivere, natuurlijke en volledig verteerbare botten van de onderhuid van runderen. HondenGoed verkoopt ze in verschillende vormen en maten. Zorg ervoor dat de maat die u koopt tenminste past bij de grootte en bijtkracht van je hond. Dus voor elke hond een geschikte maat!

Elke hond heeft een natuurlijke kauwbehoefte!

Voorzie in die behoefte! Maar zorg ook dat je een zo'n natuurlijk mogelijke kauwbot geeft. HondenGoed zoekt naar onbehandelde botten voor je hond. Schoon en veilig geproduceerd. Zonder chemische stoffen, geen geur- kleur en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Vele hondensnacks en botten kunnen allergische reacties oproepen. Maar ook kan de poep van je hond gaan stinken, je hond kan scheten gaan laten en uit zijn mond gaan ruiken.

Farm Food Rawhide is gedroogd onderhuids bindweefsel (de tweede, stevige en taaie, laag) van de huid van runderen. De witte kauwkluiven komen uit Europa en zijn gemaakt van de huiden van vrije‑ uitloop runderen.

Farm Food Rawhide kauwkluiven zijn stevig, hard en volledig verteerbaar! Door de inwerking van speeksel komt tijdens het kauwen natuurlijke collageeneiwit vrij, een lichaamseigen eiwitverbinding. Dit collageen heeft de eigenschap om tandplak op te lossen.

Voordat het taaie materiaal zo zacht is dat er kleine stukjes kunnen worden afgebeten vindt er, door de schurende werking tijdens het kauwen, een grondige en zichtbare reiniging van het hondengebit plaats.

Ook wordt er tijdens het kauwen, in de hersenen, endorfine aangemaakt, deze endorfines geven een gevoel van rust waardoor je hond zich ontspant.

Ingrediënten

Farm Food Rawhide wordt in Europa onder HACCP richtlijnen vervaardigd.

Samenstelling: 100% Puur gedroogd onderhuidsbindweefsel van runderen, zonder toevoegingen.
Analytische bestanddelen: vocht 6,4%, eiwit 92,8%, vet 0,2%, as 0,2%, ruwe celstof 0,4%

Zorg voor veiligheid, zorg voor toezicht tijdens het kauwen

Farm Food Rawhide is in verschillende maten te koop. Zorg ervoor dat de maat die je koopt tenminste past bij de grootte en bijtkracht van je hond. Houd altijd toezicht op je hond tijdens het kauwen. Laat je hond dus nooit alleen met een bot. Laat je hond nooit botten begraven. En zorg dat uw hond altijd vers drinkwater tot zijn beschikking heeft.

Soorten

Bones

Rolls

Donuts

Impressed

Chips

Mini's