Verzenden

Wel of geen verzendkosten

Wij maken gebruik van PostNL voor het verzenden van uw bestelling en nemen de door hun gestelde verzendkosten over. Voor klanten van Groene Wolf bestaat de mogelijkheid om een bestelling te doen waarbij GEEN verzendkosten wordt gerekend, indien de artikelen wordenm opgehaald of meegenomen na een training. Ook hoeven geen verzendkosten te worden betaald als er voor een training word betaald. Zie verder op deze pagina voor meer uitleg voor die twee situaties.

Bestellingen boven de €150,00 worden gratis binnen Nederland verzonden.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De kosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling. Wij versturen uw bestelling met PostNL en tegen de tarieven die zij hanteren. Kijk voor meer informatie op de website van PostNL.

Maximale afmetingGewichtPrijs
100 x 50 x 50 cm0-10kg€ 6,50
175 x 78 x 58 cm10-30kg€ 12,71

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

We versturen niet elke dag pakjes, wij zijn een kleine webshop. Gemiddeld verzenden we tweemaal per week pakjes. Houdt er dus rekening mee dat het meerdere dagen kan duren voordat u uw bestelling ontvangt. Heeft u er belang bij dat het snel wordt verzonden? Neem dan even contact op via ons contactformulier, dan controleren we onze voorraad en geven we een leverindicatie. Bij sommige artikelen staat al een langere levertijd vermeld, houdt hier rekening mee.

Kan ik mijn bestelling ontvangen als ik overdag niet thuis ben?

Bent u niet aanwezig? Dan wordt uw bestelling aangeboden bij uw buren. U ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wilt u niet dat de postbode het pakket aflevert bij uw buren? Vermeld dan bij het afronden van uw bestelling in het `opmerkingenveld`: alléén huisadres. Uw bestelling wordt dan niet bij uw buren afgeleverd wanneer u niet thuis bent.

Als afgeven bij de buren niet lukt of wanneer u liever niet heeft dat de postbode het pakket bij de buren afgeeft, dan wordt uw bestelling op een later tijdstip een tweede keer aangeboden. Als aflevering van uw bestelling uiteindelijk niet mogelijk is, kan u uw pakje binnen drie weken op het dichtstbijzijnde postkantoor van PostNL afhalen.

Kan ik een pakket rechtstreeks als cadeautje laten versturen?

Jazeker, tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een ander afleveradres. Vergeet niet er bij te vermelden of het voor een jongen of een meisje is. Wij zorgen dan voor een extra mooie verpakking en natuurlijk komt de factuur alleen bij u terecht.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Als uw bestelling is gedaan, heeft deze automatisch de status "In behandeling". Op de dag dat wij uw bestelling versturen krijgt u een e-mail met de track&trace code. Zodra uw bestelling op het distributiecentrum van PostNL is gescand, kunt u het traject volgen middels de track&trace code. Bij brievenbuspost is het niet mogelijk uw zending te volgen.

Wat moet ik doen als er een probleem is met mijn bestelling?

Als u bij de levering merkt dat er iets stuk is, kunt u het beste binnen 24 uur contact met ons opnemen via ons contactformulier. Na overleg kunt u het pakje terug sturen en doen we het nodige om het product te vervangen.

Klanten van Groene Wolf geen verzendkosten bij ophalen van bestelling

Klanten van Groene Wolf hebben de keuze om de producten thuis te laten bezorgen, waarbij men verzendkosten betaald, en de mogelijkheid om de producten op te halen bij de eerstvolgende trainingsdag in Schoonloo. Bij het afronden van de bestelling (stap 1 van 4)  kan bij “Versturen binnen” in de keuzelijst worden gekozen voor de optie “Reeds meegenomen - geen verzendkosten” of voor de optie “Afhalen in Schoonloo - geen verzendkosten”. Dan worden er geen verzendkosten toegevoegd aan de bestelling.

Geen verzendkosten vanwege training

Voor de klanten van groene Wolf die via de webshop betalen voor een training, hebben we ook een mogelijkheid toegevoegd om een betaling te doen zonder verzendkosten. Bij het afronden van de bestelling (stap 1 van 4) kan bij “Versturen binnen” in de keuzelijst worden gekozen voor de optie “Bestellen van training - geen verzendkosten”. Dan worden er geen verzendkosten toegevoegd aan de bestelling.