Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie zijn we?

HondenGoed, goed voor honden!

Als hondenliefhebbers en -eigenaren dragen we zorg voor onze hond(en) en zijn we verantwoordelijk voor hun welzijn. Daar komt veel bij kijken; de opvoeding en begeleiding van onze hond, de verzorging van onze hond, de gezondheid van onze hond. Om onze honden een leuk leven te geven willen wij graag vanuit Groene Wolf en HondenGoed een bijdrage leveren aan het plezier in omgang en het vermaak en verzorging van jouw hond.

Een veilig speeltje, een goede borstel en een stevige riem hebben alle honden nodig. Maar als baasje wil je alleen het allerbeste voor je harige vriendje! Maar wat is eigenlijk het beste? Dat is de vraag die veel hondenbezitters bezig houdt. Wij weten uit eigen ervaring bijvoorbeeld dat speeltjes van een bepaalde rubbersoort, die niet hard wordt door maagsappen bij inname, verreweg het beste zijn voor jouw hond. Maar wij vinden het ook belangrijk om mee te denken aan onze ecologische voetafdruk. Daarom zijn wij ook een groot voorstander van duurzame producten en alles wat het milieu spaart.

Zorgvuldig uitgekozen hondenartikelen

HondenGoed, zelf ook hondeneigenaren en -liefhebbers, weet hoe moeilijk het is om erachter te komen wanneer producten verantwoordt en duurzaam zijn voor honden en geen schadelijke stoffen bevatten. Want in het oerwoud van hondenproducten is er veel schadelijk aanbod. Maar wij hebben alles voor je uitgezocht. HondenGoed is goed voor honden!

HondenGoed onderscheid zich van andere hondenshops door zorgvuldig uitgekozen hondenartikelen. Deze worden door ons zelf getest en goed bevonden om de reden dat ze sterk, veilig, natuurlijk en leuk zijn voor je hond. Ons assortiment is beperkt; wat de keuzemogelijkheden duidelijk en overzichtelijk maakt.

HondenGoed is een onderdeel van Groene Wolf

HondenGoed is een initiatief van Marike Grimberg en een onderdeel van Groene Wolf. Middels trainingen bij Groene Wolf leer je op een natuurlijke manier met je hond omgaan en op een natuurlijke manier je leiderschap tonen op een geheel diervriendelijke manier. Als je met respect met je hond om gaat wil je ook goed voor je hond zorgen. Vanuit die gedachte is Marike Grimberg hondenartikelen en hondenvoer gaan verkopen, in eerste instantie aan de cursisten van Groene Wolf. Een volgende logische stap is deze webshop HondenGoed. 

Hoe kunnen we helpen?

Wij vinden het erg zorgwekkend dat er zoveel slechte hondenartikelen te koop zijn op de markt. Slecht in kwaliteit of slecht voor je hond. Wij helpen je graag door een voorselectie te maken in producten en diensten waar wij achter kunnen staan.

Daarom zijn wij wereldwijd altijd op zoek naar verantwoorde, leuke en sterke hondenproducten. HondenGoed biedt verantwoorde hondenproducten aan en zo nu en dan voegen wij een aantal artikelen toe voor het baasje!

Wat vinden wij nog meer belangrijk?

Bij al onze producten kun je in één oogopslag zien waaruit het vervaardigd is en geven we graag aanvullende informatie. Voordat wij een nieuw merk of product op voorraad nemen wordt het eerst grondig nagekeken op kwaliteit en duurzaamheid. Ook testen wij graag veel van onze producten zodat we mee kunnen praten over onze ervaring met het product waar jij interesse in hebt.

Onze gegevens

HondenGoed
Hoofdstraat 30
9443 TK Schoonloo
Nederland

IBAN NL62INGB0002553205
BIC INGBNL2A
KvK 32144006
BTW NL141580057B02

 

hondengoedlogo.gif