Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Links

groenewolflogo.jpg

Groene Wolf

Anders dan andere hondentraining
Waarin onderscheidt Groene Wolf zich van andere trainingen met je hond? Typerend voor de trainingen van Groene Wolf is dat ze allemaal heel praktisch zijn; je kunt er direct mee aan de slag en je zult ook direct resultaat boeken. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je op een natuurlijke manier met je hond leert omgaan en op een natuurlijke manier leiderschap leert tonen. En zo kun je samen met je hond resultaat boeken op een geheel diervriendelijke manier, zonder enige vorm van dwang.

Je leert je hond begrijpen. Je krijgt kennis van honden maar daarbij ook een duidelijke uitleg waarom je iets moet doen. Daardoor weet je wat èn waarom je iets moet doen als je hond niet luistert. Als jij je hond echt begrijpt, en vanuit die kennis leert handelen, dan kun je alle kanten op met je hond. Kijk zelf welke training bij jou en je hond past.

logodierenbescherming.jpg

Dierenbescherming

Mens en dier in harmonie met elkaar. Voor de belangen van alle dieren. Met als doel; een diervriendelijke maatschappij. Bescherm de dieren om ons heen of kijk voor diverse informatie.