Links

groenewolflogo.jpg

Groene Wolf

Anders dan andere hondentraining
Waarin onderscheidt Groene Wolf zich van andere trainingen met je hond? Typerend voor de trainingen van Groene Wolf is dat ze allemaal heel praktisch zijn; je kunt er direct mee aan de slag en je zult ook direct resultaat boeken. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je op een natuurlijke manier met je hond leert omgaan en op een natuurlijke manier leiderschap leert tonen. En zo kun je samen met je hond resultaat boeken op een geheel diervriendelijke manier, zonder enige vorm van dwang.

Je leert je hond begrijpen. Je krijgt kennis van honden maar daarbij ook een duidelijke uitleg waarom je iets moet doen. Daardoor weet je wat èn waarom je iets moet doen als je hond niet luistert. Als jij je hond echt begrijpt, en vanuit die kennis leert handelen, dan kun je alle kanten op met je hond. Kijk zelf welke training bij jou en je hond past.

linksjanfennel.jpg

Jan Fennell

Jan Fennell is de grondlegger van haar methode Amichien Bonding. Met deze methode leer je de taal van honden begrijpen om een respectvolle verstandhouding tussen jou en je hond tot stand te brengen zonder enige vorm van geweld of dwang. Dit houdt in dat je meer uitgaat van hoe honden onderling met elkaar omgaan en hun manier van communiceren. Kortom; we gaan meer uit van de natuur van een hond. 

dierenkliniekputten.jpg

Dierenkliniek Putten

Dierenartsenpraktijk van Daan Kranendonk. Veel persoonlijke aandacht, zeer diervriendelijk, niet duur en niet ver van Almere. Daan is één van de beste orthopeden in Nederland! Zijn kliniek geldt ook als second-opinie-kliniek; gewoon omdat hij, zijn andere artsen en zijn assistenten zeer vakkundig zijn. Ze hebben dagelijks een vrij (gratis) telefonisch spreekuur van 13.30-14.00 uur; dan krijg je altijd een dierenarts te spreken en kun je je vraag stellen.

logodierenbescherming.jpg

Dierenbescherming

Mens en dier in harmonie met elkaar. Voor de belangen van alle dieren. Met als doel; een diervriendelijke maatschappij. Bescherm de dieren om ons heen of kijk voor diverse informatie.