Trainingen

Via de webshop van HondenGoed kun je je ook inschrijven voor diverse trainingen van Groene Wolf.

Anders dan andere trainingen met je hond!

Waarin onderscheidt Groene Wolf zich van andere trainingen met je hond? Typerend voor de trainingen van Groene Wolf is dat ze allemaal heel praktisch zijn; je kunt er direct mee aan de slag en je zult ook direct resultaat boeken. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je op een natuurlijke manier met je hond leert omgaan en op een natuurlijke manier leiderschap leert tonen. En zo kun je samen met je hond resultaat boeken op een geheel diervriendelijke manier, zonder enige vorm van dwang.

Je leert je hond begrijpen. Je krijgt kennis van honden maar daarbij ook een duidelijke uitleg waarom je iets moet doen. Daardoor weet je wat èn waarom je iets moet doen als je hond niet luistert. Als jij je hond echt begrijpt, en vanuit die kennis leert handelen, dan kun je alle kanten op met je hond. Op deze pagina vind je meer informatie over de trainingen en workshops bij Groene Wolf. Kijk zelf welke training bij jou en je hond past.

Ben je nog geen cursist van Groene Wolf

Dan adviseren wij je de site van Groene Wolf goed door te lezen of de manier van trainen bij jou aansluit. Wil je op een natuurlijke manier aan de slag met je hond en daar zelf meer over leren dan zijn er diverse trainingen en workshops die je kunt volgen. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor Groepstraining in Schoonloo via deze link. Voor dagtrainingen en workshops zie de selectie hieronder. Kijk daarbij of een training voorkennis vereist. Zo ja, geef je dan ook op voor die training als je die nog niet gevolgd hebt.

Ben je cursist van Groene Wolf

Ben je cursist van Groene Wolf dan zullen deze aanvullende trainingen en workshops je nog meer hondenplezier geven. Geef jezelf de kans om je band met je hond nog verder te laten ontwikkelen!

Sorteer op
 • Puppyspeeluur GRATIS
  Puppyspeeluur GRATIS

  Heb jij een puppy en wil jij je hond goed solcialiseren? Dat kan bij Groene Wolf. Elke pup (tot 6 maanden) van elk ras is van harte welkom op dit GRATIS puppyspeeluur.

  Als de puppy`s spelen heb je alle gelegenheid tot vragen…

 • Introductietraining Natuurlijk Leiderschap
  Introductietraining Natuurlijk Leiderschap

  Wat is de beste aanpak?

  Hoe kun jij je puppy goed begeleiden of je hond beter laten luisteren? Dat zijn twee vragen waar veel hondenliefhebbers antwoord op zoeken. Er zijn vele ideeën over hoe je dat kunt bereiken. Wat zijn de…

  € 24,50
 • Proeftraining Wekelijkse Groepstraining
  Proeftraining Wekelijkse Groepstraining

  Als je de wekelijkse groepstraining bij Groene Wolf wilt volgen doorloop je een aantal stappen.

  Stap 1. IntroductietrainingTijdens deze gezellige en leerzame training maak je kennis met Groene Wolf. Je krijgt uitleg over het…

  € 19,00
 • Lezing over hondenvoer "Food for thought"
  Lezing over hondenvoer "Food for thought"

  Veel informatie over hondenvoer

  De lezing wordt gegeven door Marike Grimberg. Zij heeft training gehad van voedingsdeskundige en importeur van Orijen, Piet Jan Slottje. In deze leuke, leerzame en interactieve lezing vertelt…

  € 24,50
 • Kortingskaartje voor je partner - van dezelfde 'roedel'
  Kortingskaartje voor je partner - van dezelfde 'roedel'

  Voor alle trainingen van 10:00-17:00 uur, workshops of dagtrainingen, mag je partner meekomen voor een gereduceerd tarief. In dit bedrag zit ook hun bijdrage voor de lunch en overige catering op die dag.

  Let op: dit geldt enkel…

  € 10,00
 • Kortingskaartje voor je kind - van dezelfde 'roedel'
  Kortingskaartje voor je kind - van dezelfde 'roedel'

  Voor alle trainingen van 10:00-17:00 uur, workshops of dagtrainingen, mag je kind meekomen voor een gereduceerd tarief. Dit bedrag geldt voor kinderen onder de 18 jaar. In dit bedrag zit ook hun bijdrage voor de lunch en overige…

  € 6,00
© 2012 - 2021 HondenGoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel