Poepzakjes

Beco Bags

Groot én sterk; dat zijn de poepzakjes van Beco, te gebruiken voor kleine en héle grote hondenuitwerpselen. Elke rol poepzakjes wordt geleverd in een gerecyclede verpakking en past in vrijwel alle standaard poepzakjeshouders.

Groot & sterk

Met een afmeting van 33 x 22 cm, kun je met de Beco Bags zelfs serieus grote hondenhopen aan. Het materiaal is dik en de naden zijn sterk, zodat je weet dat je altijd op je Beco Bags kunt vertrouwen.

Gerecyclede materialen

De Beco Poop Bags zijn gemaakt van 40% gerecycled materiaal. De kartonnen kern en kartonnen omverpakking van de Beco Bags volledig zijn volledig gemaakt van gerecycled materiaal en zijn ook opnieuw 100% recyclebaar. Kijk ook naar de nieuwe compostable variant!

Klaar voor avontuur

De Beco Bags zijn ontworpen met gebruiksgemak voor ogen: de sticker komt gemakkelijk los, de zakjes scheuren gemakkelijk van elkaar en de rolletjes passen in vrijwel elke standaard poepzakjeshouder. Je kunt erop vertrouwen dat Beco Bags je snel en gemakkelijk helpen op te ruimen, zodat jij je kunt focussen op leuke dingen.

Beco

Bij Beco staat duurzaamheid centraal. Dit mooie Britse merk vindt dat we net zo veel om onze planeet moeten geven als dat we geven om onze trouwe viervoeters. Daarom ontwikkelt Beco producten van de hoogste kwaliteit en op de meest duurzame manier, zonder in te leveren op uitstraling, functionaliteit en plezier.

Sorteer op
 • Beco poepzakjes BIO - 60st
  Beco poepzakjes BIO - 60st

  Groot én sterk; dat zijn de poepzakjes van Beco, te gebruiken voor kleine en héle grote hondenuitwerpselen. Elke rol poepzakjes wordt geleverd in een gerecyclede verpakking en past in vrijwel alle standaard…

  € 6,50
 • Beco poepzakjes Compostable - 96st
  Beco poepzakjes Compostable - 96st

  Groot, biologisch afbreekbaar en zelfs thuis te composteren. Deze extra grote en stevige poepzakjes van Beco houden je handen schoon en zijn te gebruiken voor hopen van vrijwel all groottes. De zakjes zijn OK Compost TUV Home…

  € 13,00
 • Beco poepzakjes BIO - 300st
  Beco poepzakjes BIO - 300st

  Groot, sterk en lekvrij; dat zijn de poepzakjes van Beco, te gebruiken voor kleine en héle grote hondenuitwerpselen. Eén grote rol met 300 poepzakjes in een handige dispenser van gerecycled karton. Leg de dispenser op een…

  € 17,50
 • Beco bamboe dispenser
  Beco bamboe dispenser

  De Beco Bamboe poepzakjeshouder kan bijna overal aan bevestigd worden, doormiddel van het elastiek aan de achterkant van de houder.

  Gemaakt van bamboe. De Beco Bag poepzakjes op een rolletje van 15 stuks past precies in de…

  € 7,95
© 2012 - 2023 HondenGoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel